lauantai 7. toukokuuta 2011

Juustoinen linssikeitto

Tässä uusi jäsen omaan linssikeittojen top 3 listaan.

2,5 dl punaisia linssejä
1 sipuli
2 porkkanaa
1 paprika
2 rkl öljyä
2 rkl tomaattipyrettä
1 litra vettä
1 kasvisliemikuutio
1/4 tl chilijauhetta
100 g sulatejuustoa

Kuori ja leikkaa sipuli ja porkkana pieniksi kuutioiksi. Halkaise paprika, poista sen siemenet ja leikkaa se kuutioiksi.
Kuumenna öljy kasarissa. Lisää sipulit, paprikat ja porkkanat sekä tomaattipyree. Sekoita, kunnes sipuli hieman pehmenee.
Lisää vesi, liemikuutio, linssit ja chili. Keitä keittoa hiljalleen 20-25 min, kunnes linssit ovat kypsiä.
Lisää sulatejuusto pieninä nokareina ja anna sen sulaa keittoon.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti